2021-01-12 08:16:34• hírek • Bede Emőke

Vér szerinti szüleit keresi egy örökbe adott gyermek

Fotó: The never forgotten Romanian children nevű Facebook-oldal
Fotó: The never forgotten Romanian children nevű Facebook-oldal

A közösségi oldalak erejében bízva kér segítséget egy szatmári születésű fiatalember, aki szeretné megtalálni vér szerinti rokonait, kiket soha nem ismerhetett meg személyesen.

A családját kereső fiatalember Írországból üzenve vette fel a kapcsolatot a The never forgotten Romanian children nevű Facebook-oldallal, mely az elmúlt öt-hat évben már több mint 1.000 örökbefogadott gyermeknek segített felkutatni rég nem látott szeretteit. „Üdvözlet Írországból. Szüleim Romániából fogadtak örökbe, és most nagyon szeretném megtalálni a biológiai családom is. Satmárnémetiben születtem 1990. július 14-én Naga István (valószínűleg Nagy) néven. Nem ismerem vér szerinti szüleim nevét, és abban sem vagyok biztos, hogy az enyémet így kell helyesen írni. Kérem önöket, osszák meg minél többen e bejegyzést, hisz a családom megtalálása mindennél többet jelentene nekem. Köszönöm a támogatást” – írta üzenetében a fiatalember.


Noha a bejegyzésben egyelőre semmilyen arra mutató jel nincs, hogy a közreadott szöveg máris eljutott volna a 30 évvel ezelőtt Istvánként született férfi családjához, az ügy azonban nem reménytelen. 2020 májusában a Szatmár.ro is beszámolt arról az örömteli pillanatról, mikor egy 20 éves, Colorado államba elkerült lány a Facebook-felhasználóknak köszönhetően pillanatok alatt megtalálta édesanyját. Bízzunk benne, hogy most sem lesz ez másként, és hamarosan egy újabb boldog viszontlátásról számolhatunk be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: